Föräldracoaching

I det fartfyllda familjelivet behövs tillfällen där du får stanna upp, reflektera och fatta personliga medvetna beslut utifrån vad som är viktigt för just dig och din familj.
Vad kan ni göra för att minimera stress, gräl och istället skapa mer närhet och få till ett samspel som fungerar för alla i familjen? 

Jag hjälper er gärna i den processen.

Föräldracoaching

I dagens samhälle behövs tillfällen där du får stanna upp, reflektera och fatta personliga medvetna beslut utifrån vad som är viktigt för just dig och din familj. Vad kan ni göra för att skapa mer närhet och få till ett samspel som fungerar för alla i familjen?

Jag hjälper er gärna i den processen.

UPPLÄGG FÖRÄLDRACOACHING

Du är experten på din tillvaro och är den som fyller processen med innehåll. Mitt bidrag som coach är att ställa rätt frågor och hitta nya perspektiv att betrakta din situation utifrån. 
I coachingen tar vi avstamp i nuet och lär av det som pågår för att i en strukturerad process tryggt kunna jobba mot önskade mål. Vi använder bla. tydliga användbara modeller och övningar framtagna av familjeterapeuten Jesper Juul.

Vid det första besöket kartlägger vi er situation och kommer vi fram till vad vi ska jobba vidare med. Sedan ses vi ett antal gånger för att följa upp hur det fungerar i vardagen och lär oss från det. 

Det går bra att bli coachad enskilt eller som par. Vanliga ämnen att vilja bli coachad i är tex:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.